Η ΤαβέρναΑρχική » Η Ταβέρνα

Μια Βοσκοπούλα με ιδιαίτερη ιστορία

Ξεκινώντας την πορεία μας, το 1980 στην Αθήνα, κύρια επιδίωξή μας ήταν η δημιουργία ενός Χώρου Εστίασης / Εστιατόριο που αντανακλά τις αξίες του ονόματος «Η Βοσκοπούλα».

Όντας μια οικογενειακή επιχείρηση στήσαμε μια Ταβέρνα με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλική εξυπηρέτηση για να μπορεί ο κάθε μας πελάτης να αισθάνεται το χώρο δικό του. Αγαπώντας τη σπιτική κουζίνα και το ψήσιμο στα κάρβουνα, ακολουθήσαμε το, δύσβατο για πολλούς, μονοπάτι της χειροποίητης επεξεργασίας και προετοιμασίας όλων των πιάτων και των συνοδευτικών μας. Εκτιμώντας τα αγνά εκλεκτά υλικά, δεν κάναμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα, διατηρώντας συνεργασίες, αποκλειστικά και μόνο με προμηθευτές της πατρίδας μας, γνωστούς για τις αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής.

Έτσι, ξεκίνησε η Ταβέρνα «Η Βοσκοπούλα» την ιστορία της στην πόλη μας, και πολύ σύντομα έγινε μια από τις πιο αγαπημένες και αναντικατάστατες επιλογές για φαγητό, στην καρδιά μικρών και μεγάλων φανατικών της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας. Σήμερα, 42 χρόνια αργότερα, το μόνο που έχει αλλάξει είναι το πάθος μας για το αντικείμενό μας. Ακόμα πιο δυνατό, ακόμα μεγαλύτερο, για ακόμα καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε τις πιο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, στην πιο εξαιρετική τους εκδοχή: Από την κουζίνα της Βοσκοπούλας.

Μια Βοσκοπούλα με πάθος για το τέλειο

Από το ξεκίνημά μας, μέχρι σήμερα, η δύναμη που μας οδηγεί στο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, όλο πιο ποιοτικοί, πηγάζει από συγκεκριμένες αλήθειες που μας χαρακτηρίζουν, όπως:

Η αγάπη για την Ελλάδα: Μένοντας πιστοί στην αξία της κουζίνας της χώρας μας, μιας από τις καλύτερες του κόσμου, βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητά της. Μένοντας μακριά από κάθε ξενομανία, μιμητισμό, εισαγόμενες διατροφικές μόδες, επιμένουμε να σας προσφέρουμε σας διαρκώς ό,τι πιο ελληνικό, ό,τι καλύτερο από ποτέ. Μια εμμονή που αναγνωρίζεται, κάθε χρόνο, από όλο και περισσότερους φίλους μας.

Η δέσμευσή μας στις μακροχρόνιες σχέσεις: Μαζί με τα πιο αγνά υλικά και κρέατα, «ζυμώνουμε» τις πιο ακλόνητες σχέσεις με τους πελάτες μας. Η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια, η κατανόηση, η εκτίμηση, είναι στα βασικά συστατικά της συνταγής της Ταβέρνας «Η Βοσκοπούλα», να κρατάει τον κόσμο που την εμπιστεύεται κοντά της, στο πέρασμα του χρόνου. Χαρακτηριστικό είναι ότι μας προτιμούν άνθρωποι και οικογένειες που μας γνωρίζουν παραπάνω από 30 χρόνια, ενώ κάθε νέος μας πελάτης, επιστρέφει σύντομα με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα.

Το πάθος μας για την τελειότητα: Κάθε πιάτο μας είναι σχολαστικά φτιαγμένο ώστε να πληροί την τέλεια γευστική του απόδοση. Από την Πίτα και τον Γύρο, ψημένα σωστά στα κάρβουνα ώστε να παραμένουν γευστικά και ζουμερά, την κομμένη στο χέρι πατάτα, τηγανισμένη μόνο σε ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, έως και τις «σπεσιαλιτέ» μας, Προβατίνα και Ζυγούρι, που αξίζει να δοκιμάσετε πρώτα. Όλα μας τα πιάτα είναι τέλεια ετοιμασμένα, τέλεια μαριναρισμένα, τέλεια ψημένα και σερβιρισμένα, για να πείτε, στο τέλος του γεύματός σας, με την καρδιά σας «όλα τέλεια».

Η εμμονή στην ποιότητα: Στην «Βοσκοπούλα» επιμένουμε διαχρονικά στο κομμάτι ποιότητα. Φρέσκο κρέας, αγνές πρώτες ύλες, προϊόντα ημέρας, μαεστρία ψησίματος, αυστηρές προδιαγραφές διασφάλισης υγιεινής και γεύσης και στο delivery, δοκιμασμένες και ενδεδειγμένες συνταγές, προστατεύουν και αναδεικνύουν κάθε μας πιάτο. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι πως κάθε νέο που προσθέτουμε στο menu μας, όπως το «άρτι αφιχθέν» Μοσχομυριστό Συκώτι, θα είναι ότι πιο ωραίο έχετε δοκιμάσει, μέχρι την επόμενη επίσκεψή σας στην ταβέρνα μας.

Η Φιλοσοφία μας - Παραδοσιακή Ταβέρνα - Ψητοπωλείο Η Βοσκοπούλα Λαμπρινη Γαλάτσι

Ψητοπωλείο - Ταβέρνα με Τραπέζια & Delivery η Βοσκοπούλα Αθήνα, Γαλάτσι

Ταβέρνα η Βοσκοπούλα

Σιβόρων 87, Λαμπρινή-Γαλάτσι, Αθήνα

Τηλέφωνα Παραγγελιών

210 2933285 - 210 2222363

Ωράριο Διανομής

Δευ-Σάβ: 17:30 - 00:30
Κυρ.: 13:00 - 00:30

Follow Us